Søndag d. 8. november 2020, kl. 10:30

Velkommen til gudstjeneste i Ansgars Kirken.

Da vi kan være et begrænset antal i kirken, ønsker vi en tilmelding fra jer. Det gøres på forsiden af hjemmesiden eller via kirkens Facebook side.

Den største i Guds rige: et barn. Tillid, stole på, lydighed – at turde være som et får, der følger den gode hyrde. Barnet ikke bare født på ny med barnlig enkel tro – den kristne tro skal modnes, udvikles og vokse gennem modgang, lidelse, lydighed og erfaring af mørke. Frugten af modenhed er netop at blive som et barn!

Ved gudstjenesten skal 2 små børn døbes, og under prædikenen er der mini- og børnekirke.

Også denne søndag vil vi samle ind til flygtninge i Armenien.

I kirken er der krav om at bære mundbind når man ikke er siddende. Kravet gælder alle over 12 år, med mindre man er fritaget for at bruge mundbind. Har du glemt at få et mundbind med, så henvend dig til kirkens personale.

Gudstjeneste /Uffe Kronborg