Søndag d. 20. september 2020, kl. 10:30

Velkommen til høstgudstjeneste i Ansgars Kirken.

Denne søndag er den anden af tre søndage, hvor vi sætter fokus på fælleskab under temaet SAMMENTØMRET. Kirken er et fællesskab sammentømret af forskellige mennesker. Hvad har Gud skabt os til? hvad har han udrustet os med? og hvordan er vi i det hele taget et fællesskab sammentømret af Jesus? Konkret er denne søndags tema: Alle gode gaver!

Alle gode gaver kommer ovenned! Mad, tøj, venner, familie, frihed. Den største gave kommer også ovenned: Jesus! Alle nådegaver er Guds nådevirkninger i vores liv – men samtidig også vores arbejdstøj, som vi må kende til, opsøge og tage på!

En lille pige skal døbes ved gudstjenesten, og under prædikenen er der mini- og børnekirke.

Vi begynder gudstjenesten med, at børn bærer afgrøder fra årets høst ind i kirken.

Da vi kan være et begrænset antal i kirken, ønsker vi en tilmelding fra jer. Det gøres på hjemmesiden eller via kirkens Facebook side.