×

Advarselsmeddelelse

  • Begivenheden har allerede fundet sted.
Tirsdag d. 28. januar 2020, Kl. 19:30 til kl. 21:30

Velkommen til spændende og fornøjelig sogneaften, hvor vi får vi besøg af Klezmerduo.

 ”Klezmer og jødiske visdomsfortællinger” er overskriften på en aften, hvor historier fra den jødiske fortælletradition, vil vække både smil og eftertænksomhed. Historierne går hånd i hånd med klezmermusikken. 

Den jødiske fortælletradition er underfundig, overraskende, humoristisk og præget af dyb livsvisdom. Der eksisterer et stort og rigt repertoire af legender, fabler og anekdoter som er blevet overleveret fra generation til generation igennem århundreder. De er blevet fortalt derhjemme, ofte i forbindelse med shabatten og i synagogerne. Langt de fleste beretter om tro, værdier, tradition og etik og mange af dem stammer fra de jødiske skrifter Talmud og Midrash. En af de elskede figurer, der optræder igen og igen, er den vise Kong Salomon. Klezmerduo har en buket af jødiske fortællinger med om bl.a. Kong Salomon, om rabbineren og om musen der ville giftes - historier som på en gang vækker smil og eftertænksomhed.

Klezmerduo består af Henrik Bredholt og Ann-Mai-Britt Fjord.  Klezmer er festmusik fra Østeuropa. Musik der lér med det ene øje, mens det andet græder!

Læs her mere om, hvem de er. 

Sogneaften med Klezmerduo