Lørdag d. 22. juni 2019, kl. 16:00

Velkommen til en stemningsfuld sommerkoncert med Ansgars Kirkens kor og Thisted Kirkes Drenge-Mandskor.

Programmet vil blandt andet byde på danske sommersange; Morgensang af Elverskud og både klassiske og rytmiske kirkelige satser. De to kirkers kor forenes i en storslået sats af Jesper Madsen, ”Se nu stiger solen” samt i en afdeling for syngende liturg og kor. Liturg ved koncerten er sognepræst Uffe Kronborg. Publikum vil også kunne glæde sig til i fællesskab med de unge smukke stemmer at synge to af vores dejlige sommersalmer.

Koncerten afrundes med den flotte motet for sopransolist og kor af Felix Mendelssohn Bartholdy ”Hear my Prayer”. Solisten i dette værk er Annette Bo Nielsen, som udover at være korleder for Ansgars Kirkens kor også er solounderviser for sangerne i Thisted Kirkes Drenge- Mandskor.

Korene ledsages af de to kirkers dygtige organister, henholdsvis Niels Jørgen Munk Møller, Ansgars Kirken og Svend Ole Kombak, Thisted Kirke. Alle fællesværker ved koncerten dirigeres af Niels Granvig.

Der er fri entré til koncerten.

Gratis entré