Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Dialogkoncert med jazzpianist Carsten Dahl og sognepræst Uffe Kronborg

MAR
23

Dialogkoncert med jazzpianist Carsten Dahl og sognepræst Uffe Kronborg


Dato Torsdag d. 23. marts 2023, kl. 19:30
Sted Ansgars Kirken, Vesterbro 1A, 9000 Aalborg
Pris
150
Dialogkoncert med jazzpianist Carsten Dahl og sognepræst Uffe Kronborg

Vi inviterer til jazz og eksistentiel samtale med den anerkendte pianist, komponist, kunstmaler, digter og foredragsholder, Carsten Dahl. 

Han er professor emeritus fra Rytmisk Musikkonservatorium og har spillet sammen med en lang række af internationale og danske musikere som Lennart Ginman og Thomas Blachman, Michala Petri, Palle Mikkelborg og Helen Davies. Desuden har han indspillet et væld af cd’er med andres og egen musik og givet koncerter verden over.

Carsten Dahl vil dele ud af sin musikalske rigdom i ord og handling. På kirkens flygel i kirkerummets store akustik – og i samtale med sognepræst Uffe Kronborg om musikkens og livets åndelige dimension.

Carsten Dahl har af flere omgange givet udtryk for, hvordan troen er en aktiv del af hans liv og bevidsthed. Bl.a. har han udtrykt det sådan:

»Bach skrev sin musik kun til ære for Gud. Så følgende er uden sammenligning overhovedet: Hvis jeg er et stille og roligt cykelbud, der arbejder for Gud, så er Bach selve internetforbindelsen. Men selv et cykelbud kan gøre en lille forskel.«

Carsten Dahl har også tidligere fortalt, at han kæmpede med en uopdaget asperger-diagnose og i otte år boede på en kostskole med tyranni og overgreb. Han var nødt til at finde en smukkere verden, og musikken blev både flugt og lægedom fra angst og depression.

Entré til koncerten: 150 kr. Betales ved indgangen.