Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Lørdag d. 28. januar 2023, Kl. 10:00 til kl. 14:00
Festuge: Familiedag - med bl.a. musikalsk legestue v/Tine Mynster

Familiedag lørdag d. 28. januar kl. 10 – 14 Velkommen til festlig familiedag for børn i alle aldre. Dagen byder på hoppeloppekoncert med Tine Mynster, markedsdag og børneforkyndelse.

Program. Kl. 10 Hoppeloppe koncert med Tine Mynster Kl. 11. åbner markedsdagen i kirkerummet med besøg af Gospelkids. Til markedsdagen er der hoppeborg i kirken, bål udenfor og pandekagebagning. Der er ansigtsmaling, tatoveringer, skyd på præsten, skattejagt, grave guld, skyde med bueskydning, elektronisk keglespil, lave ballondyr og slushice. Det er alt sammen gratis. Kl. 13.30 runder vi dagen af med børnelovsang og dukketeater i kirken. Som farvel og på gensyn er der en goodiebag til alle børn.